Hop til indhold

Help cure4parkinson, Denmark

Hjælp Cure4Parkinson ved at købe et smukt nots amrbånd!

Check hjemmesiden ud på fanen C4P på www.notsbyheckman.com

Som ambassadør for nots by heckmann kan jeg gøre en forskel for mennesker i en svær situation. Jeg vil gerne sætte fokus på alle de gode ting, man kan gøre, når man har fået konstateret Parkinson – som f.eks. motion, der kan give styrken til at leve et liv, hvor Parkinson træder fra forgrunden og om i baggrunden. Parkinson er en kronisk sygdom, der ikke er livsstilsbaseret, den kan ikke forebygges, og den kan ikke helbredes. Men man kan gøre rigtig meget for at leve i balance med den, og medicin gør det ikke alene.”

”Det er utrolig vigtigt at tænke positivt, når man har Parkinson. Det er i modgang, at man udvikler sig. Det gælder om at få det bedste ud af dagen og aldrig give op. Jeg kæmper for at holde mig frisk og i live, og det er den kampgejst, jeg gerne vil give videre gennem mit arbejde med træningscenteret Cure4Parkinson og som ambassadør for nots by heckmann.https://notsbyheckmann.com/elisabeth_ildal/?fbclid=IwAR2QzpzMUqp6niH8yNlUvCuxoHv5vLYpKLTRt_QpP4O-5HM_UKjGSFK0_LUKategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Public Speaker, Attorney of Law, , Founder of Cure4Parkinson, Cure4parkinsonEvent, DJ RadioParkes, Citycounsil Rudersdal.