Skip to content

TDC piller mobilmast ned i protest.

TDC piller mobilmast ned i protest over skyhøj kommunal leje, og endnu otte master i kommunen er sagt op og vil forsvinde i de kommende år.

Rudersdal er nu på vej til at blive en del af det digitale udkants Danmark.

Der er jo noget helt principielt i dette. Jeg undrer mig så meget. Hvorfor skal en virksomhed betale mere end de pågældende omkostninger, der ellers ville blive pålagt skatteyderne, for at sætte en mast op, og som gavner kommunens infrastruktur? Hvordan kan prisen være så enormt høj? og hvordan kan en liberal borgmester forsvare dette? I stedet for at påpege, at det er i borgernes interesse, at der er god digital infrastruktur og at lejen er urimelig høj? Liberal Alliance ønsker en god lokal mobildækning og internethastigheder der er i top.

Derfor går LA og jeg til valg på en ny plan for mobilmaster og digital infrastruktur i Rudersdal Kommune.

stem personligt orange 1 (006)

Kategorier

Seneste nyheder

%d bloggers like this: