Hop til indhold

Velkommen til festen.

Velkommen til festen, de Storkøbenhavnske grundejere giver en omgang mere.

PSO-afgiften afvikles – til gavn for erhvervsliv og borgere. Det skal gå stærkt og hvem skal så betale ?

Tja. En forhøjelse af bundskatten blev diskuteret. Så kunne alle deles om udgiften, men nej. Det fine kompromis blev endnu en gang at det bliver grundejerne, som kommer til at betale. Og da vi alle ved, at Københavnsområdet betaler 10-20 gange så meget i skat for hver kvadratmeter som resten af landet, så glæd jer kære venner i Rudersdal. I bliver også denne gang dem, der kommer til at betale.

Når I næste gang får en ejendomsskattebillet, så bliver det en oplevelse, der nok bedst kan sammenlignes med at få et ordentligt drøn med en våd søndags-Berlingske i den bare !

God søndag!

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!