Hop til indhold

Folkemødet 2016

Jeg deltager på folkemødet torsdag og fredag.

FIKS kronikerindsatsens blinde vinkel

Fredag 17. juni kl. 10.00 – 10. 50 – Sundhedsparlamentet, Allinge Havnegade.

Der er en stigende tendens til, at kroniske sygdomme betragtes som livsstilsbaserede, forebyggelige sygdomme, men sygdomme som gigt, parkinson, sclerose og muskelsvind kan ikke forebygges og bliver overset i sundhedsaftaler og offentlige budgetter. Debat om den blinde vinkel i kronikerindsatsen.

Deltagere
Søren Brostrøm, direktør, Sundhedsstyrelsen. Mette Bryde Lind, direktør, Gigtforeningen. Elisabeth Ildal (LA), medlem af Social- & sundhedsudvalget, Rudersdal Kommune.

Arrangør
Gigtforeningen. Muskelsvindfonden. Parkinsonforeningen. Scleroseforeningen. Sundhedsparlamentet.

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!