Hop til indhold

Kan vi vælge at bruge lidt færre af naboens penge?

Kan vi vælge at bruge lidt færre af naboens penge ?

På Liberal Alliance’s velbesøgte arrangement torsdag aften på First Hotel Marina var temaet.

Er det muligt at fastholde kvaliteten i den offentlige sektor for færre penge?

Partileder Anders Samuelsen og Kim Fournais gav hver deres bud på, hvordan mulighederne ser ud set fra Christiansborg og fra Erhvervslivet.

Målet – at øge beskæftigelsen i den private sektor med 247.000 nye ansigter gennem fortsat reduktion i selskabsskat og registreringsafgift, opbremsning af grundskyldsstigninger,reduktion af hotel- og restaurationsmoms, fjernelse af iværksætterskat, flere penge til forskning og øget fokus på friskoleordninger/frit sygehusvalg, for herigennem at skabe en BNP-fremgang på over 100 mia.kr. altså øget velstand til alle, var elementer i fremlæggelserne.

Også nærværende lokale spørgsmål som øget åbenhed, større dialog via teknologianvendelse og streaming af lokalpolitikernes arbejde var temaer.

Win-win situationer kræver samarbejde og dialog. Sker dette, har vi et kæmpe uforløst potentiale. En særdeles relevant, lokal diskussion set i lyset af de kommende års budgetkrav om reduktion i Rudersdal Kommune’s udgifter i størrelsesorden 240 mio. kr. 2017-2020.

De lidt over 100  fremmødte udviste stor deltagelse og diskussionslyst, så det blev til et par timers inspirerende indlæg og debat fra alle sider.

Stort tak til Anders og Kim såvel som alle fremmødte for en opløftende aften.

12669655_1674129752857940_8555752571082296647_n

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!