Hop til indhold

Godt Nytår!

http://sn.dk/Rudersdal/Vi-siger-farvel-til-2015/artikel/541946

Godt Nytår og tak for et fantastisk 2015! Fra mit 13 år har spillet med den lille bold fyldt meget i mit liv. I dag fylder den glade mand på billedet og Liberal Alliance meget i liv. Jeg er pave stolt af, at være på hold med Danmarks bedste partileder Anders Samuelsen og Liberal Alliance. Fra 2016 træner jeg bordtennis hver tirsdag kl. 9 i Rundforbihallen, Nærum hos Rudersdal Seniorsport – kom frisk!
Godt Nytår!

756355_605_0_0_0_0_0_2

 

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!