Hop til indhold

PAS PÅ HVAD DU ØNSKER DIG. DU RISIKERER AT FÅ DET !

Vi drømte om et regeringsskifte, og vi fik det!

Med Venstre ved roret blev der meget hurtigt indgået en ny kommuneaftale. I Rudersdal repræsenteres vi i denne sammenhæng i KL ligeledes af Venstre ved borgmesteren.

Og hvad kom der så ud af det ?

-En stigning i den kommunale udligning for Rudersdal på ca. 200 mio.kr. for budgetperioden 2016-19. Over 28% af de skatter, der betales i Rudersdal, sendes nu videre til andre kommuner.

-Et budgetforslag, der i løbet af 2 måneders budgetrevisionsarbejde rummer nedskæringer på børn- og skoleområdet på ca. 21 mio.kr. i budgetperioden.

-En yderligere, ikke forklaret generel besparelse på 150 mio.kr. over budgetperioden, elegant placeret sidst i budgetperioden, således at man har et par år endnu til problemet bliver konkret.

-Tilføjelse at nye, ikke tidligere fremsatte ønsker om pengeforbrug i millionklassen til opgaver, der intet med kommunale kerneydelser har at gøre.

Således tager man borgerne som gidsel. Vil man ikke senest om 2 år have besparelser, vanker der skatteforhøjelser.

Det bliver ikke med Liberal Alliance’s stemmer !

Er der behov for et mindre forbrug, så skal det findes nu og ikke udskydes til et tidspunkt, hvor der ikke er alternativer til skatteforhøjelser. (Skatteforhøjelser, som ligeledes via den nu indgåede kommuneaftale, kun vil hjælpe Rudersdal’s økonomi med 50% af beløbet, da resten er aftalt at skulle sendes i andre kasser.)

Og så lad os nu en gang for alle få fjernet at det, der intet med kommunale kerneydelser at gøre, fra budgetterne.

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!