Hop til indhold

Tak til elever og Nærum Gymnasium

11149437_765603453546590_8640638243097419955_n

En stor tak til elever og Nærum Gymnasium for at give mig love til at deltage i deres projekt om hvordan jeg som politiker ruger de sociale medier.

I februar blev jeg kontaktet af Nærum Gymnasiums talentkoordinator der spurgte om jeg ville være med .  I den forbindelse udbyder NAG et fag til elever ca. 25 stk. der vil lidt mere end det sædvanlige omhandlende det, at sætte politisk dagsorden på de sociale medier. Jeg tog derop  og fortalte om hvordan du bruger de sociale medier i mit liv som politiker.

De studerende har efterfølgende bruge dit oplæg som case til hvordan jeg kan optimere min brug af sociale medier hjemmeside/ udvikle lave en mobil app til mig som deres produkt.

I går onsdag var der fernisering på NAG kl. 14 hvor de studerende præsenterede deres projekter ved en fantastisk fernisering. Kl. 14 fik jeg lov til at klippe den røde snor og egentlig er jeg pave stolt.

Jeg har nu fået min egen app, info følger og jeg har modtaget råd om facebook, twitter og andre medier.

Jeg er ret imponeret og takker af hjertet mange, mange gange og håber vi kan holde kontakten.

Kærlig hilsen fra ILDAL til alle Jer på NAG,  sæt krydset og stem personligt ved “frihed, sund fornuft og god økonomi” – vi ses på Roskilde, god eksamen, kanon sommer og tak!

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!