Hop til indhold

Når personlig frihed, sund fornuft og god økonomi går hånd i hånd.

Når personlig frihed, sund fornuft og god økonomi går hånd i hånd.

I Rudersdal kommune indbetaler kommunens borgere ca 4 milliarder årligt i skatter og afgifter. Af disse går ca. 1 milliard til kommunal udligning. Den beslutning er taget af folketinget og vi kan derfor lokalt ikke gøre noget ved dette.

I praksis betyder dette, at hver gang vi som borgere køber ind for 100.000 kr. i det kommunale supermarked, så lægger vi 25.000 kr. i garderobepenge og kan herefter købe ind for 75.000 kr. Det burde sige sig selv, at det nok ikke er verdens bedste indkøbsforening, men nej !

Vi er nu dybt inde i årets budgetforhandlinger, og til trods for at alle vi kommunalpolitikere ved – eller burde vide, at vi suverænt er det dårligste indkøbstilbud og derfor kun bør koncentrere borgernes penge om kerneydelserne i bedste kvalitet, så byder stort set alle partier ind med ekstra millionforbrug til nye, og efter min bedste opfattelse, helt ligegyldige produkter for den brede befolkning.

Kære medborgere. Stil nu krav til jeres folkevalgte om, at jeres penge forvaltes på en ansvarlig måde. Lad os få focus på og blive de bedste til kultur og fritid, børnepasningen, skole og ældrepleje og fri os fra den ligegyldige kommunale slikhylde, hvor produkterne kan købes meget billigere alle andre steder.

En kommune fokuseret på kerneydelserne. Det vil give et bedre produkt og til færre skattepenge. Det er sund fornuft. Det er god økonomi og det er større personlig frihed.
pengesedler

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!