Hop til indhold

Når middelmådigt erhvervsklima bliver en succes

I den netop offentliggjorte årlige undersøgelse fra Dansk Industri af det kommunale erhvervsklima placerer Rudersdal sig som nummer 45 – (placering sidste år 44). Ser vi på vore nabokommuner Lyngby-Taarbæk, Furesø og Hørsholm, så placerer de sig som nummer 14, 17 og 31. Det er altså vores direkte konkurrenter, som alle giver os markant baghjul. Skal jeg finde noget positivt i undersøgelsen, så må det være, at vi har et kolossalt potentiale til forbedring. Vi besidder landets måske højeste gennemsnitlige videnbank hos vores borgere, vi har fremragende beliggenhed og vi har landets måske bedst begavede ungdom. Kan det virkelig passe, at vi skal prise os lykkelige for at komme i mål som nummer 45 ? Det kan nogen mene. Jeg synes det absolut ikke. Kommunalbestyrelsen må i arbejdstøjet så vi kan indtage den placering, vi bør have og ikke som nu må nøjes med den, vi fortjener.

 

images

 

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!