Hop til indhold

Så blev jeg folketingskandidat for Liberal Alliance Nordsjællands Storkreds

Jeg blev torsdag aften opstillet som folketingskandidat for Liberal Alliance i Nordsjælland, og glæder mig meget til at tage hul på valgkampen sammen med spidskandidat Anders Samuelsen, Karsten Andersen, Palle Christiansen, Anne-Marie Tørnes-Hansen, Tommy Højegaard , May-Britt Kattrup, Jonathan Nielsen og Niels Westy. Jeg lægger mig i selen, takker for opbakning og er taknemmelig – KOM SÅ LA NORDSJÆLLAND!image

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!