Hop til indhold

73 lærer har forladt Rudersdal

7.000 børn og 560 lærere, heraf 15% nyansatte skal nu i den kommende uge få den nye skoledag til at fungere i Rudersdal. Jeg ønsker dem alle det bedste og håber, at vi fortsat i Rudersdal kan få noget godt ud af den reform, vi nu er blevet givet. Vi har børnene, lærerne, skolelederne til at få det til at lykkes. Hen af vejen kommer vi folkevalgte forhåbentlig også med.

http://www.folkeskolen.dk/547418/laerere-flygter-fra-rudersdal-kommune

Lærere flygter fra Rudersdal Kommune – Folkeskolen.dk
http://www.folkeskolen.dk
73 lærere har sagt deres stilling op i Rudersdal Kommune. Det er tre gange så mange, som forlod kommunen i sommeren 2012. Kommunen har ikke ønsket at indgå en arbejdstidsaftale med lærerkredsen.

vedbæk skole

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!