Hop til indhold

Liberal Alliance – landsmøde

Min første optræden på talerstolen på Liberal Alliances landsmøde.
Jeg sagde følgende:

“Kære Landsmøde,

Det mit 4. landsmøde og nu står jeg her som nyvalgt kommunalbestyrelsesmedlem i Rudersdal.

Tusinde tak til alle Jer der hjælp os i valgkampen, i lygtepælene, på gader og stræder og med gode råd og vejledning – ingen nævnt, ingen glemt.

Også en stor tak til ledelsen og de fantastiske medarbejdere på sekretariatet for engagement og opbakning.

Vi fik et meget flot valg og jeg er forsat meget ydmyg overfor den tilslutning vi fik – ydmyg forstået på den måde, at det forpligter. Vi fik også et valg, der indikerer, at vi slet ikke toppet endnu. Vi er kun ved begyndelsen.

I de kommende 4 år skal jeg nu bedst muligt forsøge at repræsentere de synspunkter som borgerne i Rudersdal gav os deres stemme til.

På tre måneder er det lykkedes at ryste mig maksimalt i konstateringen af den totale mangel på politiske idealer som synes at være erstattet af metodisk kassetænkning.

Der er i den grad brug for nytænkning og idealer for fremtiden.

Hvorledes prioriterer vi anvendelsen af ressourcerne til gavn for kernevelfærden?
Vi skal slevfølgelig forsat have fokus på lavere skatter, mere vækst, mere frihed og færre regler, også i Rudersdal kommune

Jo, der er i den grad brug for forsamlingen her – også i det kommunale arbejde. Tak for ordet og godt landsmøde til alle”

1973311_10203317340031405_8191211933530911453_o

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!