Hop til indhold

Endnu en gyser – erhvervsejendomme!

Så kommer der endnu en gyser fra Rudersdal. Rudersdal ligger helt i bund på erhvervsvenlighed – nu også helt i bund på erhvervsejendomsvenlighed i følge ny undersøgelse fra Ejendomsforeningen Danmark. Ruderdal er nr. 95 hvilket skyldes hvad der kaldes “forbrydelser” mod ejendomme, grundskyld, dækningsafgift, mega lange sagsbehandlingstider og nej, jeg er ikke stolt, krummer mine “tæer” og kæmper videre for mere venlig liberal erhvervspolitik, men er op i mod en borgmester, der mener at Rudersdal alene skal være en bo kommune. Jeg er ikke enig! Image

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!