Hop til indhold

Forsyningssikkerhedsafgiften/brændeafgiften

I foråret 2013 dukkede forsyningssikkerhedsafgiften pludselig op som trold af en æske – enorm afgiftsstigning uden forudgående varsel og tilsyneladende vidste heller ikke mange politikere hvad der foregik.

I præmisserne for indførelsen af afgiften var et telefonbogstykt memorandum om alle de gode ting pengene skulle bruges til – altså først om et antal år.

Nu afvikles forsyningssikkerhedsafgiften/brændeafgiften så igen og så indtræder en ny mærkværdighed – pengene mangler i statskassen og der skal derfor nu findes alternative skatteforhøjelser hos alle.

De nu nødvendige skatteforhøjelser synes umiddelbart at være dobbelt så store som den afgift (der skulle bruges til alskens fremtidige grønne formål) som de afløser og politikerne synes som sædvanligt ikke helt at være på højde med, hvad der foregår. Nogle synes at det da er positivt at brændeafgiften forsvinder andre synes overhovedet ikke helt at forstå sammenhængene.

Kære venner på tinge. Se nu at få politisk kontrol med, hvad der foregår. Er det politikken, der driver embedet eller embedet, der driver politikken – Jeg er ofte stærkt i tvivl !pengesedler

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!