Hop til indhold

Konstitueringen er afsluttet i Rudersdal Kommune og Liberal Alliance deltager ikke i denne.

Konstitueringen er afsluttet i Rudersdal Kommune og Liberal Alliance deltager ikke i denne –

Hvad betyder det så egentligt ?

Ja, det betyder , at Liberal Alliance ikke konkret har peget på en borgmesterkandidat. Der er ikke tvivl om, hvor vi politisk står, men skal vi konkret pege på en specifik kandidat, så vil det kræve, at vi til gengæld kan opnå indflydelse omkring vores mærkesager. Det har ikke været muligt og vi vurderer derfor at vi i de kommende 4 år vil kunne markere vores politiske synspunkter langt bedre, hvis vi ikke er bundet af forpligtelser overfor andre partier.

Det betyder så også, at jeg personligt muligvis går glip at ekstra lønnede udvalgs-, formands- og bestyrelsesposter, men det har jo i princippet heller ikke noget med politik at gøre.

Jeg tror fortsat, at vi i de kommende år vil være udfordret på at de økonomiske ressourcer vil være knappe ligesom jeg også tror på, at borgerne i Rudersdal om fire år, når der igen skal være valg, vil skæve til deres til den tid markant højere boligbeskatning og lad os så tales ved og se om det er lykkedes Venstre og Konservative at indfri deres valgløfter om en lavere samlet skat for Rudersdal Kommunes borgere. Vi vil fortsætte vores indsats generelt i kommunalbestyrelsen for at fastholde Venstre og Konservative på deres valgløfter og specifikt i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget samt Social- og Sundhedsudvalget, hvor vi nu har fået sæde. Der er også masser at arbejde med. Tab af ca. 20% af kommunens arbejdspladser i perioden 2008-2012, stigende ældre m.m. Der er nok at tage fat på.

529310_434453759975118_590025456_n

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!