Hop til indhold

TAK FOR OPBAKNING, stem personligt Elisabeth Ildal, Liberal Alliance, Rudersdal og rigtig godt valg i morgen!

1.000 tak til alle Jer der har hjulpet med stort og småt – I har været helt igennem fantastiske og jeg er så taknemmelig. Tak til min familie og venner for altid at bakke op og stå på mål for mig , selv når jeg ringer på de mest ubelejlige tidspunkter. Af hjertet tak!

Vil I borgere have mere af det samme som den nuværende kommunalbestyrelse, så stem ikke på mig!

Jeg har modet til at gå en anden vej hvor vi forandrer og udvikler og jeg har modet til at sige og gøre det der er nødvendigt! Nærheden, fornuften og respekten for skatteborgernes penge tilbage i Rudersdal.

Tillader mig, at sende en særlig tak til Simon Emil Ammitzbøl, Niels Th. Dahl og Amalie Lyhne for at være lige bag mig, med hjælp og opbakning!

Stem personligt, Elisabeth Ildal, Spidskandidat, Liberal Alliance Rudersdal

Rigtig godt valg!

Grønne område

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!