Hop til indhold

Tirsdag nærmer sig – stem personligt på Elisabeth Ildal, Liberal Alliance

Se min valgvideo. Klik her.

Der er ingen ende på alle de løfter der deles ud af i disse dage. Listen er nærmest uendelig. Men giver det mening?
Bureaukratiet er vokset i årevis, mens der er skåret i skoler, børnehaver samtidig med skatterne er steget og I borgere har fået mindre og mindre.
Jeg går til valg på at børn, unge skoler og ældre går forud for prestigeprojekter og JA til idræt, ildsjæle og kultur når det kommer fra rødderne.
Kommunen skal ikke engagere sig i alt og så skal GRUNDSKYLDEN holdes i ro. Erhvervslivet skal have bedre rammer, så vi får skabt jobs og kommunens bureaukrati skal erstattes af ganske almindelig sund fornuft! Hvad hjælper det med en borgerlig kommunalbestyrelse, hvis der ikke føres borgerlig politik? Det holder ikke, stem hellere Liberal Alliance denne gang. Jeg lover ikke alt muligt, men garanterer, at arbejde målrettet på at prioritere fornuftigt og jeg står altid på borgerens side! Stem personligt tirsdag og godt valg!

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!