Hop til indhold

Debatmøde på Birkerød Gymnasium

Har i dag deltaget i debatmøde på Birkerød Gymnasium. Mange herlige unge mennesker og stor debatlyst. Vi var rundt Birkerød Hovedgade, studenterhus, grundskyldsstigninger, udsatte børn- og unge, inklusion, fritidsliv, uorganiseret idræt og kultur for unge og meget, meget mere. Tak for jeg måtte komme!

Senere spiste jeg frokost med Knud Møller Larsen, Alex og Randi Mondorf hvor vi talte udfordringer i Rudersdal generelt.

1467450_10201429311752664_853974003_n

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!