Hop til indhold

Valgdebat og prøvevalg Trørødskolen

Tirsdag var der valgdebat på Trørødskolen. Der blev debatteret livligt, især om helhedsskolen vs. fritid. Jeg er imod helhedsskolen og har et problem med, at pengene bruges til hop, leg og strikketøj i de kommende aktivitetstimer, i stedet for fokus på faglighed. Pengene skal bruges på matematik, dansk, sprog og anden relevant undervisning. Sæt Trørødskolen, dens ledelse, elever, lærere og forældre fri!

Ved det efterfølgende prøvevalg fik Liberal Alliance 9,8% af de afgivne stemmer!

Tak for tilliden!

 

trødrødskolen1

 

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!