Hop til indhold

Ses vi i Vedbæk lørdag eller søndag?

Har du spørgsmål til Liberal Alliances politik eller forslag, så kig forbi Vedbæk Stationsvej lørdag eller søndag mellem kl.10-14. Jeg byder på kaffe og en snak om udvikling af Rudersdal kommune. Hvad er kerneydelser og hvad er prestigeprojekter? Hvad er en kommunal opgave?

For Liberal Alliance og jeg, er det børn, skoler, ældre, idræt og kultur frem for prestigeprojekter og andet gøgl!

Vi skal have nærheden, fornuften og respekten for skatteborgernes penge tilbage i Ruderdal.

Kig forbi!

Liberale hilsener

Elisabeth

valgplakat2

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!