Hop til indhold

Med Elisabeth og Simon Emil rundt i Rudersdal

Lørdag den 26. oktober var politisk ordfører Simon Emil Ammitzbøll med mig og resten af det liberale hold rundt i Rudersdal. Holte Midtpunkt blev udgangspunktet og efter et par timer drog vi videre til Nærumvænge Torv. Der blev talt, drukket kaffe og uddelt postkort i stor stil til borgerne. Jeg sender en stor tak til Simon Emil for fremmøde og opbakning – og har konstateret at Simon Emil er en helt igennem eminent postkort uddeler. 1000 tak!

Det liberale LA hold er at finde på Birkerød Hovedgade nu på Lørdag den 2. november kl. 10-14

856163_10202154897291063_70967244_o

 

Stem personligt den 19. november og gerne på mig!

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!