Hop til indhold

Fyraftensmøde i Rådsalen

Tirsdag den 22. oktober var politikerne – både nuværende og nye, som stiller op til kommunalvalget – i de rigtige rammer, nemlig Rådhussalen. Det er Rudersdal Erhvervsforening, der havde lånt lokalet og samtidig har bedt repræsentanter fra hvert parti om at komme og fortælle om deres og partiets mærkesager og deres syn på, hvordan forholdene skal være for erhvervslivet i Rudersdal Kommune.

Imidlertid blev det lidt anderledes, ordstyren og Erhvervsforeningen kørte lige på og hårdt. “Hvordan etableres der nye arbejdspladser i Rudersdal” Gennem de senere år har Rudersdal tabt 4.000 private arbejdspladser. Der er kommet 795 flere offentlige arbejdspladser i samme periode. Det blev en livlig debat, der endte i en længere debat om OPP Offentlig-Privat Partnerskab.

RE rådhus 018

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!