Hop til indhold

Det rene galskab – Sæt personalet fri

”Rudersdal kommune forbyder pædagoger at hænge opslag op i børnehaver – Galskab siger vi i Liberal Alliance”

Detailstyringen sætter nye standarder i Rudersdal, hvor den siddende kommunalbestyrelse sætter personalet under pres med regulering.
I børneinstitutionerne har pædagogerne nu forbud mod at hænge helt almindelige opslag op for at informere forældrene om f. eks arrangementer, møder og lignede.
Information mellem pædagoger og forældre er nu tvunget digitalt gennem BørneRuden, som mange forældre ikke får sig logget på. Arrangementerne går i stor stil i vasken, fordi ingen tilmelder sig, selvom opbakningen rent faktisk er der.
For pædagogerne tager det ofte længere tid at taste et indslag i BørneRuden end det gør at skrive en hyggelig seddel. Pædagogerne kan heller ikke se, hvad forældrene kan se i deres respektive BørneRuder.
Hvad tænker politikerne dog på? Hvem føder tanken: ”Lad os forbyde vores pædagoger at hænge opslag op – Den tager vi digitalt”. Det jo rent galimatias.
En personlig stemme på mig den 19. november er en stemme på at stoppe dette vanvid.
Jeg vil sætte de offentlige ansatte i Rudersdal kommune fri. Væk med forbud og anvisninger. Genindfør almindelig sund fornuft – lad pædagogerne passe deres job og producere hyggelige sedler i vores institutioner til glæde for børn, forældre og personale.

Læserbrev bragt i dag i Frederiksborg Amtsavis.Familie på tur

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!