Hop til indhold

Kom og mød Liberal Alliances politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll og Elisabeth Ildal

#kv13 #rudersdalkv13
Der er igen lørdag den 26. oktober politisk snak, kaffe og en lille kage. Kom og mød Liberal Alliances politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll og Elisabeth Ildal ved Holte Midtpunkt kl. 10 og fra kl. 12.15 på Nærum Vænge  Torv.

Liberal Alliance vil reformere velfærdssamfundet, så vi kan gøre staten mindre, sænke skatten, få flere private arbejdspladser og tage os af dem der har behov for fællesskabet, herunder de syge, personer med handicap, svage ældre og de reelt arbejdsløse.

d.26.oktober

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!