Hop til indhold

Det står sløjt til med erhvervsvenligheden i Rudersdal

Liberal Alliance vil nedsætte grundskyldspromillen, fjerne dækningsafgiften samt gøre det billigere og hurtigere at opnå en byggetilladelse. Nedenstående undersøgelse viser at der er brug for det.
Ejendoms-foreningen Danmark har undersøgt hvor ejendomsvenlige de enkelte kommuner er. Rudersdal bliver nr. 95 (ud af 98) og det går den forkerte vej. I 2012 var placeringen nr. 76. Undersøgelsen tager udgangspunkt i dækningsafgiften, grundskyldspromillen, sagsbehandlingstid og størrelsen for byggesager, kommunal regulering samt antallet af forbrydelser mod ejendomme.

Se listen her: http://www.ejendomsforeningen.dk/index.dsp?page=3130

images

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!