Hop til indhold

Rudersdal Kommune – velkommen til festen

Rudersdal Kommune – Velkommen til festen

Synes Borgmesteren at sige – Indkomstskattelettelser til alle, stigende offentligt forbrug og øget kommunal udligning – Alt sammen betalt af boligejerne. Jeg er helt enig med borgmesteren i, at Rudersdal grundlæggende er en veldrevet og velfungerende kommune. Stor kadeau til alle ansatte for dette. Jeg er ligeledes enig i, at skattesatserne er lave – Det er jo først og fremmest på grund af det enorme beskatningsgrundlag, men så slutter enigheden også.

I Danske kroner er det eneste, der lige nu sikrer boligejerne at skattebetalingen ikke eksploderer, grundskattestigningsloftet på 7% om året. Når jeg nu er på gaden, oplever jeg til min skræk, at folk faktisk enten ikke tror på, at ejendomsskatten vil stige hvert år i de kommende mange år eller også, at det er noget, som rammer alle andre.

Men nej ! Grundejerne i Rudersdal Kommune vil i år såvel som i de kommende mange år være de, som kommer til at betale hele gildet. En stemme på mig til det kommende kommunalvalg vil være en stemme for en opbremsning i skattestigninger uanset om disse hedder ejendomsskat, indkomstskat, gebyrer, egenbetaling, brugerbetaling, privatisering af villaveje eller hvad man nu kan finde på.

Elisabeth Ildal, Spidskandidat Liberal Alliance
Rudersdal
Lampeager 21, Vedbæk
Bragt i Frederiksborg Amtsavis d.d.Fiat

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!