Hop til indhold

Effektivitet i Rudersdal Kommune

For et år siden havde vi i Rudersdal Kommune et budget for driftsudgifterne i 2016 på 2.954 mio. dkr. I det nu fremlagte budget for de kommende år er tallet for 2016 3.062 mio. dkr. – En udgiftsforøgelse på ca. 100 mio. dkr. Borgmesteren udlægger dette som ”effektivisering” i sine indledende kommentarer til budgettet.

I Liberal Alliance siger vi væk med kostbare projekter, konsulentansættelser, svømmebaner i Søllerød sø, cykelkoordinatorer og andre luksusprojekter. Kommunale ressourcer skal bruges til gavn for de mange i stedet for som symbolpolitiske tiltag for de få. Skattestigningerne skal stoppes og pengene skal tilbage i tegnebogen hos kommunens borgere.

En stemme på mig til kommunalvalget er en stemme på specialisering – specialisering med fokus på Kommunale kerneydelser som fleksibilitet i pasningstilbud, rene toiletter på vore institutioner, bedre indeklima- og arbejdsmiljø, udvikling af kulturmiljøerne, pasning af vej, park og kloak etc. Kort sagt skal Kommunen blive dygtigere og dygtigere til et mere afgrænset antal opgaver.

Bragt i dagsøllerød sø i Frederiksborg Amtsavis

Kategorier

Seneste nyheder