Hop til indhold

Frugt og grønt – real- eller signalpolitik

untitledFrugttræer og krydderurter i kommunens institutioner – jamen det er da oplagt, og findes jo i øvrigt allerede i stor stil – men for pokker da.
Gør det da til en helt generel dagsorden ! lad os da også plante frugt og grønt hvor det i øvrigt er muligt på kommunale arealer. Lad os få de Danske kulturplanter tilbage. Frugt og grønt, nøddehegn, bærbuske osv. Og lad os da også få den på offentlige pladser og i øvrige kommunale, grønne arealer. Indarbejd det i kommunens fremtidige, park og vej planlægning, men lad være med nu igen at bruge ekstra penge. Det er helt overflødig politisk signalpolitik.

Men lad os nu ikke i denne begejstring overe denne grønne åbenbaring glemme brugerne.

Jeg er helt sikker på at alle børnene i skolerne vil være langt mere begejstrede, hvis kommunalpolitikerne ville sikre rene og lækre toiletter gennem skoledagen, således at skolegangen kan følges uden planlægning af, at der i dag er 6 timer og man skal forsøge at holde sig fra man forlader hjemmet til man igen er hjemme.
Arbejds- og brugermiljø generelt i kommunens institutioner fortjener den største opmærksomhed – ikke for at bruge en masse penge, men for at give borgerne den bedste dagligdag.

Focus på at få løst de daglige, simple problemer til gavn for kommunens borgere i stedet for politisk overbudspolitik for borgernes penge.

Kommunen begynder jo heller ikke at uddele gratis morgenbrød på stationen, når toget ikke kører til tiden.

Bragt I Rudersdal Avis 28. august 2013

Kategorier

Seneste nyheder

Elisabeth Ildal Se alle

Elisabeth Ildal - Lokalpolitiker, AMBASSADØR & BLOGGER for The World Parkison Coalition 5th World Parkinson Congress Kyoto (WPC2019),Virksomhedsejer, Jurist, Foredragsholder, Coach, #Radioparkies, #Cure4Parkinson, #EPDA, #ParkinsonsM, #unitedforparkinsons - et godt mix!